Äänestä kaikkien aikojen suomalainen iskelmätähti!

Yleinen

Äänestä kaikkien aikojen suomalainen iskelmätähti!

Tällä viikolla vietetyn suomalaisen musiikin päivän kunniaksi järjestämme äänestyksen kaikkien aikojen suomalaisesta iskelmätähdestä. Kerro oma mielipiteesi ja voit voittaa Marimekon lahjakortin.

JULKAISTU 10.12.2020 | TEKSTI Oma Aika | KUVAT All Over Press

Olemme koonneet ja esivalinneet ehdokkaat Oman Ajan toimituksessa. Nyt on sinun vuorosi äänestää kuka on kaikkien aikojen suomalainen iskelmätähti!

Iskelmämusiikki on laaja musiikkigenre nykyään ja raja iskelmä- ja popmusiikin välillä on häilyvä. Iskelmä on sanana ollut alun perin ”iskusävelmä” ja iskelmämusiikille on ollut tyypillistä, että sitä tanssitaan parin kanssa. Yhtä kaikki, suomalainen iskelmämusiikki elää ja voi hyvin. Meillä on paljon upeita artisteja, joista valita omat suosikkimme!

Arvomme kaikkien 16.12. mennessä äänestäneiden kesken Marimekon lahjakortin (arvo 200 €) ja kolme Oma Aika -lehden vuoden tilausta. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Äänestyksen voittaja-artisti julkistetaan Oma Aika -lehden sivustolla perjantaina 18.12.

Anna oma äänesi heti!

Säännöt ja palkinnot

  1. Äänestykseen voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset tai Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt.
  2. Äänestäminen tapahtuu tällä sivulla olevalla sähköisellä äänestyslomakkeella. Muulla tavoin lähetettyjä äänestyslomakkeita ei hyväksytä. Myös puutteellisesti täytetyt äänestyslomakkeet hylätään
  3. Äänestykseen ja arvontaan voi osallistua vain yhdellä äänestyslomakkeella. Jos äänestäjä lähettää useamman äänestyslomakkeen, ylimääräiset lomakkeet hylätään.
  4. Äänestysaika on 10.12-16.12.2020.
  5. Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot: 1 kpl: Marimekko lahjakortti (Arvo 200 €), 3 kpl: Oma Aika lehden vuosikertatilaus. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
  6. Osallistumalla äänestykseen kilpailija antaa oikeuden käyttää henkilötietojaan henkilötietolain mukaisesti. Tarkemmat tiedot tässä.
  7. Äänestyksen voittaja ja muut äänimäärät julkistetaan 18.12.2020.